Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Let op! Je kunt je niet meer aanmelden voor dit onderzoek.

Als je meedoet aan het onderzoek vragen we de volgende gegevens van je:

  • E-mailadres
    Omdat je de vragenlijsten en de training per e-mail krijgt, hebben we je e-mailadres nodig. Wij kunnen je ook een e-mail sturen als we bijvoorbeeld een vragenlijst niet hebben ontvangen.
  • Telefoonnummer
    We willen ook graag je telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen als we bijvoorbeeld een vragenlijst niet hebben ontvangen. 
  • Huisadres
    Als je een vragenlijst hebt ingevuld vragen we je adres. 

E-mailadres, telefoonnummer en huisadres vul je in op het toestemmingsformulier.

Je geeft ons ook gegevens via de vragenlijsten. Bijvoorbeeld over wat je van het programma vindt dat je hebt gedaan. Als je het programma van groep 1 doet, kunnen wij ook zien hoe vaak en hoe lang je de app gebruikt (je trainingsgegevens).

Je gegevens
Al je onderzoeksgegevens blijven vertrouwelijk. Elke deelnemer krijgt een code die bij haar gegevens komt te staan. Alleen de onderzoeker (Willeke) weet welke code jij hebt. Je naam en andere persoonlijke gegevens die jou direct kunnen identificeren worden daarbij weggelaten. Jouw gegevens worden 15 jaar veilig bewaard.
Sommige mensen mogen je onderzoeksgegevens inzien. Dit is om te controleren of het onderzoek goed en betrouwbaar uitgevoerd is. Zij houden je gegevens geheim en kunnen ze niet aan jouw persoon koppelen!
Als je de toestemmingsverklaring ondertekent, geef je toestemming voor het verzamelen, bewaren en inzien van je onderzoeksgegevens.